Contacteer ons

Contact Persoon : Nikki

Telefoonnummer : 0086-18127852766

WhatsApp : +008618127852766

Free call

Hoe te om Uw Teambrandkast onder de Stadiumbundel te houden

March 5, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Uw Teambrandkast onder de Stadiumbundel te houden

Er zijn altijd risico's voor een hoge bundelstructuur, zullen de onjuiste producten en de verwerking een daling die stadium zal beschadigen, verlichting, spreker veroorzaken, leidden het scherm, en het het meest belangrijk-uw team. Aangezien een vermaakmateriaal, stadiumbundel nuttig zou moeten zijn om het kleurrijke leven voor ons te brengen, is een vreselijke daling niet wat wij willen onder ogen zien, zodat is het zeer belangrijk om onze bundel te houden om stabiel te zijn om ons team veilig ervoor te zorgen om te zijn.

stadiumbundel

Om gevaarlijke gebeurtenissen te vermijden, Sgaier-deelt de Bundel nu wat informatie met u:

1. besteed aandacht aan uw bundelstraal

Waarom de straal is het belangrijkst voor ons? om het even welke punten over ons hoofd is een potentieel gevaarlijk voor ons, juist? het zou een dood kwetsen of kunnen maken zodra het risico waar wordt.

Een juiste groottestraal zal de correcte ladingscapaciteit ervoor zorgen, kan een kleine bundel niet te zware verlichting en kunnen de sprekers, een professionele bundelingenieur u professioneel advies met het waarborgen geven, kunnen wij hoe structuuringenieurs belangrijk voor bundel, u durft om een leverancier zonder structuuringenieur te kiezen zien?

stadiumbundel

2. Controleer de klemmen en het optuigen

Er zijn vele typeklemmen en het optuigen in de markt, controleert als de klemmen voor uw verlichting, genoeg sterk zijn controleren als correct met de bundelstraal, verbind controleren als de sprekers met hoge ladingscapaciteit en riem, controle indien het geleide scherm met juiste installation.the-klemmen met geschikte bouten en noten zou moeten hijsen, zou de hijstoestelketting hoog hardheidsstaal moeten zijn.

stadiumbundel

3. Controleer uw van de bundelpijler en basis installatie

Voor openluchtgebeurtenissen, de basisstructuur belangrijk, bent gebruikte u één of andere veiligheidsgordels of staaldraad of staalspelden om de gehele bundelstructuur te bevestigen?

Gebruikte u sommige draden om een bundeldraai te vermijden?

Gebruikte u een grote zware basis in plaats daarvan kleine grondplaat?

stadiumbundel

4. Veilig evacuatiekanaal

goed, zullen wij sommige stadiumbarrières gebruiken om onze mooie gekke ventilators tegen te houden soms, net, de barrière met sommige deuren noodzakelijk zijn, zullen meer treden rond het stadiumplatform de supersters helpen het stadium faster.some veilige kanalen door het publiek dicht verlaten.

stadiumbundel

5. Windweerstand

Soms, gebruiken onze cliënten onze structuur op het strand, op de berg, zoals Sgaier-Bundel in Brazilië, in België, etc. in Chili, zodat overwegen de windweerstand van de gehele structuur alvorens u het koopt.

stadiumbundel

6. Regelmatige inspectie

Na elke gebeurtenis, krijgt de inspectie elk bundelsegment als om het even welke schade, of gebogen delen afschuinen terug. Na de ontworpen die lifttijd, door een professioneel engineer.don't-gebruik wordt gecontroleerd gebruikt het gebroken bundelsegment, niet de roestdelen.

stadiumbundel

De bundel werkt altijd bij de achtergrond, kijkt het eenvoudig, is het niet goed - gekend als verlichting en audio, maar het is altijd basis en het meeste belangrijke stuk om een veiligheidsevent.we behoefte ervoor te zorgen het om onze verlichting te hangen en het audio en geleide scherm om hen in een juiste way.it te tonen heeft zeer speciale ontwerp, productie, behandeling en assemblage vereisten.

De Sgaierbundel kiest grondstof 6061 van de aluminiumlegering en 6082, geen roest, hoge hardheid, met professionele 11years ervaren ingenieurs, met geavanceerd materiaal, met SGS certifications.with van Ce TUV octrooicertificatie, met strikt kwaliteitscontrole, met ervaren verkoop, zullen u die hoogst geven als samenwerken met ons kies waarborgen.

Zodra een bundelstructuur professioneel is geïnstalleerd, en wanneer het correct wordt gedaan kan het tot een prachtige gebeurtenis leiden.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in