Contacteer ons

Contact Persoon : Nikki

Telefoonnummer : 0086-18127852766

WhatsApp : +008618127852766

Free call

Hoe Belangrijk de Bundelmontage in een Stadium verankert structureer

March 5, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe Belangrijk de Bundelmontage in een Stadium verankert structureer

Sommigen van ons kennen goed van de stadiumbundel. Wij weten het nieuw draagbaar profiel dat voor groot spanwijdte openluchtoverleg kan worden gebruikt en zodat on.aluminum-bundel is meer en meer populair voor zijn lichtgewicht is, installeer snel, gemakkelijk te vervoeren, geen roest, hoge hardheid, vergelijkbaar geweest met staalbundel, moet het belangrijkst zijn eigen gewicht verminderen, maar de starheid verbeteren, maar elk van dit is onafscheidelijk van de bundelmontage. Als er slechts bundels maar geen verschillende toebehoren zijn, enkel als een persoon met slechts beenderen maar geen ligamenten.

stadiumbundel

Zo wat zijn de bundeltoebehoren? Welke rol speelt het in het installatieproces? Laat Sgaier-Bundel met u introduceren.

Wanneer wij een structuur van de stadiumbundel zien, zullen wij dat naast de rechte bundelsegmenten, vele verbindingenmontage, wat als noten, sommige hexuitdraaiverbindingen, verschillende hoekhoeken enz., in het algemeen volgens de bundelvorm, het verschillende soort toebehoren beschikbaar is vinden, kan men zeggen dat het niet met succes zonder het zal geïnstalleerd. Zo welke rol speelt het uiteindelijk?

stadiumbundel

Eerst, kan de verbinding de rechte en gebogen bundelsegmenten, dit, als er geen toebehoren is, de bundel duidelijk is geen opstelling zijn.

stadiumbundel

Ten tweede, speelt de verbeterde steun, goede toebehoren een grote rol in de bundel van het veiligheidsstadium, verbetert zijn robuustheid, verbetert zijn veiligheid, en verbetert stabiliteit, die uiterst important.while zijn de verschillende kwaliteitstoebehoren verschillende ladingscapaciteit zullen nemen. SgaierTruss verkiest langere bundelschakelaars op het bundeleind om hoge ladingscapaciteit ervoor te zorgen.

stadiumbundel

Ten derde, drukken de besparingen in materialen, bouwskosten, vooral de bundels van het aluminiumstadium, is het een onontbeerlijk ding in moderne architectuur.

Ten vierde, om vervoerskosten te besparen, het presteren gebeurtenissen vereisen de op grote schaal groot-spanwijdtebundel, zonder deze schakelaars, kan het vervoer een probleem voor de groot-spanwijdtebundel zijn.

Wanneer wij een bundelstructuur kiezen, negeer niet de rol van zijn toebehoren, is de goede kwaliteitsbundel zeer belangrijk, terwijl de montage uw gebeurtenissen meer safe.only zal helpen twee punten elkaar aanvullen, is het mogelijk om het beste gebruik van een bundelstructuur te maken, en de veiligheid van uw team te verzekeren.

Als u verschillende idee en gedachten hebt, verlaat gelieve commentaar of ons te contacteren.

stadiumbundel

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in