Contacteer ons

Contact Persoon : Nikki

Telefoonnummer : 0086-18127852766

WhatsApp : +008618127852766

Free call

Hoe te om Stadiumbundel voor Uw Gebeurtenis te kiezen

May 20, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Stadiumbundel voor Uw Gebeurtenis te kiezen

Hoe te om Stadiumbundel voor Uw Gebeurtenis te kiezen

 

Bundel – de sleutel van elk groot verlichtingsontwerp. De meeste tijd, is de cliënt slechts korte begroting of de eerste keer om de bundel te kopen of één of andere test eerste te maken, zal dan tot grote een weinig later opdracht geven.

Hier zijn een paar voorbeelden om bundel van basis of goedkoop aan sommige ingewikkelde degenen te gebruiken.

Hieronder - fundamentele omhooggaande verlichting. Het gebruiken van LEIDENE kleurenontploffingen, of eenvoudige pariblikken binnen de basis van grond gesteunde bundel. Werp omhoog wat kleur. Goedkoop, eenvoudig en te veel gebruikt, maar fatsoenlijk zoekt een laag begrotingsstadium, stelt gebied of gebeurtenisdecoratie tentoon.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Stadiumbundel voor Uw Gebeurtenis te kiezen  0

 

Hieronder - Een andere populaire blik -2sides van Onstabiele tribune van grond steunde bundel. Het goed voor een snelle stadiumreeks, en het is gemakkelijker en geschikt om voor stadium te installeren, zal de driehoek of de vierkante bundel zowel fijn zijn, die van het gewicht van verlichting of Audio of spreker afhangt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Stadiumbundel voor Uw Gebeurtenis te kiezen  1

 

Van van van bundel „dekking“, „kokers“, „sokken“ of " huiden“ gemaakt om“ te passen bundel 12. Spandex werken evenals polycarbonaat of melk de zijde met lichtenbinnenkant - voor een goedkoper! opnieuw, blikt het gebruiken van led's of een pari zorgvuldig in - de blikken worden omhoog heet!!) licht intern, zal het het licht zachter of een weinig magisch maken.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Stadiumbundel voor Uw Gebeurtenis te kiezen  2

 

Onder-DJ de verlichtingsbundel, gewoonlijk de een weinig hoge en brede bundel met schakelaar, het licht kunnen één lijn en meer glanzen, gewoonlijk zetten gezet op gebruikt binnen. De meeste kleine gebeurtenis zal dit type gebruiken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Stadiumbundel voor Uw Gebeurtenis te kiezen  3

 

 

 

De onder-tentoongesteld voorwerpontwerpers weten het hoe te om bundel te gebruiken esthetisch gebruiken gewoonlijk meer gebogen bundel om geheel ontwerp speciaal te maken, ons gebruik van de tentoonstellingsbundel het harttype, de zachter en comfortabele bundels voelt, en het bedrijf neemt inspanning met diep hart gekwalificeerd te maken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Stadiumbundel voor Uw Gebeurtenis te kiezen  4

 

Hieronder - de Eenvoudige en cirkelbundel voor dak used.if u vergt de bundel op lichten op het dak te hangen, als als mooier en glanst, kan het wat kleur maken en cirkel één, één meer ding, u kan het licht op bundel één opzetten keer, dan lift de bundel op het dak, en het licht zal meer geconcentreerd worden op één plaats.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Stadiumbundel voor Uw Gebeurtenis te kiezen  5

 

 

 

Door Sgaier-Bundel Rita Zhou

2020/5/20

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in