Guangzhou Sgaier Truss Co.,Ltd

De Bundelco. van Guangzhousgaier, Ltd

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Sgaier
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 3 million-5 million
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Bundelco. van Guangzhousgaier, Ltd is een professionele fabrikant belast met het onderzoek, de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienst van stadium, bundel, bleachers, protable bar, vluchtgeval en tent. Wij worden gevestigd in Guangzhou-stad met geschikte vervoerstoegang.

China Guangzhou Sgaier Truss Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. Wij zijn beroemd voor superieure kwaliteit, concurrerende prijzen, prima knutselen, veilig pakket, en snelle levering. Daarom kunnen wij uw eisen volledig tevredenstellen en een grote klantenbasis hebben. De laatste jaren, heeft ons bedrijf een reeks van geavanceerd materiaal met inbegrip van lassenmachine, snijmachine, ponsenmachine, malenmachine, buigende machine, geavanceerde laboratoria en geautomatiseerd productiemateriaal geïntroduceerd.

China Guangzhou Sgaier Truss Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Bovendien hebben wij Ce, TUV, SGS certificaten en octrooicertificatie verkregen. Wij nemen actief aan sociale activiteiten deel en ontvangen de eretitel van liefdadigheid.

China Guangzhou Sgaier Truss Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Meer dan 90% van onze producten verkopen goed in 100+-landen die 6 continenten behandelen. Voorts OEM & ODM zijn de diensten ook beschikbaar en welkom geheten. Hetzij selecterend een huidig product van onze catalogus of inroepend techniekhulp voor uw toepassing, kunt u aan onze klantenservice over uw sourcing vereisten spreken.

Wij heten over de hele wereld oprecht vrienden van welkom om ons bedrijf te bezoeken en met ons op basis van wederzijdse voordelen op lange termijn samen te werken. Wij verheugen ons op spoedig het ontvangen van uw onderzoeken.

China Guangzhou Sgaier Truss Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

Geschiedenis

2013.

Sgaierbundel die voor bleachers van de stadiumbundel materiaal wordt gevestigd.

 

2014.

Van de Uitzendingstv van Brazilië van het de poststadium de leverancier van de de bundelbarrière.

 

2015.

Onafhankelijk ontwikkeld en veroorzaakt het drinkbare stadium van de aluminiumlegering en voor het eerst uitgevoerd.

met TUV testrapport wat de goede ladingscapaciteit bewijzen.

Het stadium werd gebruikt widelly voor Engeland, Spanje en andere landen.

 

Onafhankelijk ontwikkeld en geproduceerd het aluminium die draagbare bar vouwen.

 

2016.

Als bundelleverancier van de Landbouwdienst van Indonesië, beëindig en installeer de 180*30m bundel in het bos.

Als leverancier van de stadiumbundel voor TV van Mongolië.

 

2017.

Als bleachers leverancier van de Nationale sporten van Kenia.

 

2018.

Als bundelleverancier voor Filippijnse Arena.finish de 70*35m bundel.

Als leverancier van de stadiumbundel in Peru en Jamaïca voor Rode stier.

 

 

2019.

Als bleacher en staaldakleverancier voor het Nationale park van Niger.

 

 

Met TUV SGS van Ce certificatie, Sgaier-de Bundel altijd op de manier is om beste stadiummateriaal aan onze cliënten te leveren.

 

China Guangzhou Sgaier Truss Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Guangzhou Sgaier Truss Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Guangzhou Sgaier Truss Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

Dienst

SgaierTruss Gewijd aan strikte kwaliteitscontrole en nadenkende klantenservice,

onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten van het stadiummateriaal te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren.

Wij zijn beroemd voor superieure kwaliteit, concurrerende prijzen, prima knutselen, veilig pakket, en snelle levering.

Daarom kunnen wij uw eisen volledig tevredenstellen en een grote klantenbasis hebben.

 

DE NAVERKOOPdiensten -

Wij verstrekken 15 uren per dag, zeven dagen per week online en de telefoondienst in het Engels en Chinees. De technische ondersteuning wordt gewaarborgd door een goed geïnformeerd team van beroeps. Onze producten komen met een 36 maandgarantie. De installatie en de opleidende diensten zijn ook beschikbaar.

ONTWERP -

De ontwerpafdeling is samengesteld byexperienced ontwerpers die de visuele mededeling voor ons merk, productontwerp en de projecten van onze cliënt creëren.

MARKETING -

De op de markt brengende afdeling kan reclame campagnes, bevorderingen, inhoud en planning voor uw project verstrekken.
TECHNIEK -

De beroeps met een goed-rond gemaakt onderwijs in techniek en technologie, ontwerp en vervaardigings high-tech producten baseerden op de specifieke behoeften van onze cliënten. Wij wonen ook in de verrichting en het onderhoud van onze apparaten bij.

VERKOOP -

Onze professionele binnenlandse en internationale verkoopteams worden toegewijd aan het beantwoorden van de vraag van elke klant en voorzien begeleiding van productselectie en planning voor betere prestaties en maximumwinst.

 

 

Vrije Pre-Sales/Vrije 3D tekening die raadplegen

De aanbieding van de Sgaierbundel 15 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

& Steekproef die is beschikbaar maken de testen.

 

7-15 Werkdagen Snelle Levering

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

a) Grondstoffencontrole

Bij ons loaclgebied, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid die stabiel kwaliteitsmateriaal met concurrerende prijs kan krijgen.

b) Workshop

Wij hebben 5000m2-nu workshops en 2000m2 warehouse.with veel ervaren lassenpersoneel, dat snelle levering voor bulkorder kan ervoor zorgen.

c) Kwaliteitscontrole

c1. QC in workshop
QC zal om controleren ervoor te zorgen de producten kwaliteit ontmoeten.
c2. QC in verpakking
De arbeiders controleren of de pakken alle delen bevatten.

d) De kwaliteit klaagt

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.


Voor meer gedetailleerde informatie over ons stadium te aarzelen het bundelmateriaal, gelieve niet om ons te contacteren! stem in met uw onderzoeken in onze e-mail: sales@sgaier.com, en verheugt zich op het werken met u.

China Guangzhou Sgaier Truss Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Guangzhou Sgaier Truss Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

 

Wij zijn geëngageerd aan het helpen van mensen en organisaties gebeurtenissen effectiever doen.

 

SgaierTruss is een team van dynamische individuen met een hartstocht voor maakt stadiummateriaal en diepte op hun respectief gebied van deskundigheid. Onze specifieke werknemers brengen energie, verse ideeën en trots aan hun werk.

 

Wij bekijken de cultuur van SgaierTruss als concurrentievoordeel en streven ernaar om een milieu tot stand te brengen waar de slimme, gemotiveerde en creatieve mensen slagen. Wij denken groot en harde het werk. Wij streven voor voortreffelijkheid in dagelijkse interactie. Wij duwen constant om beter te zijn om onze cliënten beter te dienen.

 

China Guangzhou Sgaier Truss Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Guangzhou Sgaier Truss Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Guangzhou Sgaier Truss Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2China Guangzhou Sgaier Truss Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in